​​Jernbanevej 35 - 4450 Jyderup​​​

Telefon: 59 27 64 90​​​

Hvem er vi?

Vi er et blandet team af unge og erfarne på klinikken og vi lægger vægt på at have en atmosfære, så alle patienter føler sig velkomne. Vi sætter meget fokus på at give vores patienter den bedste information for at kunne bevare tænderne længst muligt. I samråd med dig og personalet finder vi ud af den bedste løsning for dig – både nu her og på sigt.​

​Tandlæge Elise Sylvester Poulsen 

er uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 1982 og har siden 1994 været indehaver af Tandlægehuset i Jyderup. En gang om ugen sætter Elise også sine fødder på Københavns Universitet som klinisk lærer, hvor hun er med til at uddanne og vejlede kommende tandlæger. Elise har stor erfaring indenfor tandlægefaget - især forskellige typer af proteser og efteruddanner sig løbende. Elise udfører alle slags behandlinger på nær større kirurgiske behandlinger. Elise varetager også patienter med tandlægeskræk.

​Tandlæge Tine Møller Sand 

blev uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 2008 og er også uddannet afspændingspædagog. Tine er bredt interesseret indenfor tandlægefaget og varetager alle typer af behandlinger på nær større kirurgiske indgreb. Tine arbejder i Tandlægehuset to dage om ugen (mandag og onsdag) og tre dage om ugen hos Tandlægerne i Tinghuset i Høng nær Kalundborg. Tine efteruddanner sig løbende indenfor faget, og tager sig også af patienter med tandlægeskræk.​

Tine stopper i Tandlægehuset i uge 28, da hun har fået flere timer på den anden klinik, hun arbejder på. Vi siger mange tak for et godt samarbejde i otte år, og ønsker Tine en god videre færd. 

​Klinikassistent/receptionist Anne Worm Jensen 

blev uddannet i 1999, og har lige siden været ansat i Tandlægehuset. Anne sidder primært i receptionen og varetager mange af klinikkens administrative opgaver, og er således en vigtig drivkraft for at bl.a. ansøgninger til kommunen går igennem. Anne er meget interesseret i krop, kost og livsstilssygdomme, og følger løbende med på området. Anne varetager også oplæring af klinikassistenteleverne i Tandlægehuset.​

​​​Klinikassistent Heidi Myrup

startede i lære i december 2015 i Tandlægehuset, og blev færdiguddannet i januar 2018. ​Heidi er efter sin læretid blevet ansat i Tandlægehuset til januar 2019.

​Klinikassistentelev Kia Nylander Skødt

startede i lære i november 2017 i Tandlægehuset, og bliver færdiguddannet i december 2018. Kia har tidligere arbejdet et år hos Tandlægerne på Jernbanevej i Holbæk.

Vikar Clara Poulsen 

​startede sommeren 2011 som vikar, og har været vikar siden. Clara er vikar ved ferieperioder eller ved sygdom. Clara varetager klinikassistent arbjede, og andet praktisk arbejde på klinikken. 

Åbningstider:

Mandag kl. 8.00 - 16.00 Elise + Tine*
​​Tirsdag kl. 8.00 - 17.00 Elise

​Onsdag kl. 8.00 - 15.00 Tine
​Torsdag kl. 8.30 - 17.00 Elise
​Fredag lukket

​* Mandag i lige uger til kl. 17.30 hos Tine.

​​​​Lørdag - efter aftale
​Åbent fire lørdage i vinterhalvåret, ring og hør nærmere.

​Telefontider:

​Mandag - torsdag kl. 08.30 - 12.00

Telefonnummer: 59 27 64 90​

Efter kl. 12.00 kan det være svært for os tage nå at tage telefonen, men vi gør hvad vi kan. Hvis det haster prøv igen lidt senere, ellers kan du ringe igen når vi har telefon tid.

Vi tager imod nye patienter i øjeblikket.

Vil du bestille en tid? - klik her

Afbud og udeblivelse

Helst dagen før pr. telefon – undtagelsesvis på telefonsvarer.

Hvis du melder afbud mindre end 2 timer før en behandling, eller hvis du udebliver uden afbud, forfalder det fastsatte honorar for udeblivelse (Sygesikringens overenskomst
)

Jernbanevej 35, 4450 Jyderup​

   Telefon: 59 27 64 90​

​CVR: 17620509