​​Jernbanevej 35 - 4450 Jyderup​​​

Telefon: 59 27 64 90​​​

Hvem er vi?

Vi er et blandet team af unge og erfarne på klinikken og vi lægger vægt på at have en atmosfære, så alle patienter føler sig velkomne. Vi sætter meget fokus på at give vores patienter den bedste information for at kunne bevare tænderne længst muligt. I samråd med dig og personalet finder vi ud af den bedste løsning for dig – både nu her og på sigt.​

​Tandlæge Elise Sylvester Poulsen 

er uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 1982 og har siden 1994 været indehaver af Tandlægehuset i Jyderup. En gang om ugen sætter Elise også sine fødder på Københavns Universitet som klinisk lærer, hvor hun er med til at uddanne og vejlede kommende tandlæger. Elise har stor erfaring indenfor tandlægefaget - især forskellige typer af proteser og efteruddanner sig løbende. Elise udfører alle slags behandlinger på nær større kirurgiske behandlinger. Elise varetager også patienter med tandlægeskræk.

Tandlæge Terese Sylvester Roien

er uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 2013, og har arbejdet deltid hos Tandlægehuset i 2013-2015 og igen fra 2018. Terese har også arbejdet i den kommunale tandpleje i Guldborgsund og Frederikssund. To dage om ugen studerer Terese på Københavns Universitet, hvor hun læser en masteruddannelse i folkesundhedsvidenskab (Master of Public Health).​

Terese er på barsel fra juli 2019 til 1. marts 2020. 

​​

Mens Terese er på barsel får vi hjælp af:

Tandlæge Anne-Marie Frøhlich

​som er uddannet fra Københavns Tandlægeskole, har været klinikejer af to tandlægeklinikker, fast vagt på Tandpinevagten i København og underviser på Tandlægeskolen i København - for at nævne en lille del af hvad Anne-Marie har lavet og stadig laver. Anne-Marie er på klinikken hver torsdag indtil marts måned 2020. 

Klinikassistent/receptionist Anne Worm Jensen

blev uddannet i 1999, og har lige siden været ansat i Tandlægehuset. Anne sidder primært i receptionen og varetager mange af klinikkens administrative opgaver, og er således en vigtig drivkraft for at bl.a. ansøgninger til kommunen går igennem. Anne er meget interesseret i krop, kost og livsstilssygdomme, og følger løbende med på området. Anne varetager også oplæring af klinikassistenteleverne i Tandlægehuset.​

​Klinikassistentelev Nina Skaftesejer

startede i lære som klinikassistentelev i januar 2019 og bliver færdiguddannet i sommeren 2021. Nina tager hovedforløb til klinikassistent på Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere i København (Panum).  Tidligere har Nina uddannet sig til overkonstabel i Søværnet (Forsvaret) i 2016 og fik uddannelsen som SOSU-hjælper i 2013. 

Klinikassistent Cecilie Dyreholt

er udlært fra Tandlægehuset i Jyderup i 2015 og arbejdede på klinikken indtil december 2017. Nu er Cecilie tilbage i et vikariat. Cecilie har taget specialefag i tandregulering, udvidet profylakse, kirurgi og laboratorie. Cecilie varetager klinikassistentarbejde og selvstændige behandling med patienter. Vi er glade for Cecilie er tilbage på klinikken. 

Vikar Clara Poulsen 

​startede sommeren 2011 som vikar, og har været vikar siden. Clara er vikar ved ferieperioder eller ved sygdom. Clara varetager klinikassistent-arbjede, og andet praktisk arbejde på klinikken. 

Åbningstider:

Mandag kl. 8.00-16.00 Elise

​​Tirsdag kl. 8.00-17.00 Elise

Onsdag kl. 8.00-12.00 Telefontid

​Torsdag kl. 8.30-17.00 Elise
​Fredag kl. 8.00-11.30 Telefontid

Tandlæge Terese Sylvester Roien er på barsel fra juli 2019 til foråret 2020.

​​​​Lørdag - efter aftale
​Åbent fire lørdage i vinterhalvåret, ring og hør nærmere.

​Telefontider:

​Mandag - torsdag kl. 08.30 - 12.00

Telefonnummer: 59 27 64 90​

Efter kl. 12.00 kan det være svært for os tage nå at tage telefonen, men vi gør hvad vi kan. Hvis det haster prøv igen lidt senere, ellers kan du ringe igen når vi har telefon tid.

Vi tager imod nye patienter i øjeblikket.

Vil du bestille en tid? - klik her

Afbud og udeblivelse

Helst dagen før pr. telefon – undtagelsesvis på telefonsvarer.

Hvis du melder afbud mindre end 2 timer før en behandling, eller hvis du udebliver uden afbud, forfalder det fastsatte honorar for udeblivelse (Sygesikringens overenskomst
)

Jernbanevej 35, 4450 Jyderup​

   Telefon: 59 27 64 90​

​CVR: 17620509