​​Jernbanevej 35 - 4450 Jyderup​​​

Telefon: 59 27 64 90​​​

Velkommen til Tandlægehuset i Jyderup

Vi byder dig velkommen på klinikken i vores røde murermesterhus på Jernbanevej 35 -  tæt på Jyderup st. og med gratis parkering lige ved. Vi ligger godt placeret med en lille køretur fra Holbæk eller Kalundborg. Vi har tre klinikrum, som alle er udstyret med digital røntgen og journalprogram. 

I Tandlægehuset lægger vi vægt på at have en atmosfære, så alle patienter føler sig velkomne. Det gælder både børn og voksne. Vi sætter meget fokus på at give vores patienter den bedste information for at kunne bevare tænderne længst muligt. I samråd med dig og personalet finder vi ud af den bedste løsning for dig – både nu her og på sigt.

 

Vi  har en hjemlig og professionel atmosfære på klinikken samt en venlig omgangstone og et godt humør. Vi er et blandet team af unge og erfarne og uddanner løbende nye klinikassistentelever. Det uddannede personale er ydermere under videreuddannelse.

 ​

Hvor det er muligt, vil vi hellere forebygge end behandle, og vi prøver at komme problemerne til livs, inden de udvikler sig. Vi lægger vægt på at du som patient og vi som sundhedsfagligt personale finder de bedste løsninger for dig.​ Vi ved, at mange patienter har tandlægeskræk og derfor sætter vi meget fokus på det, når du kommer på klinikken.

 

Vi samarbejder med førende specialister på forskellige områder, og henviser til disse hvis vi finder det bedst for dig som patient. Specialisterne kan være i nærheden af Kalundborg, andre gange henviser vi til København. 

Ring til os i dag for tid til behandling eller eftersyn.

2

 

Åbningstider:

Mandag kl. 8.00-15.00

​​Tirsdag kl. 8.00-15.00

Onsdag kl. 8.00-11.30 Telefontid

​Torsdag kl. 8.30-15.00

​Fredag  lukket

​Telefontider:

​Mandag - onsdag kl. 08.00 - 11.30 og torsdage 8.30 - 11.30Telefonnummer: 59 27 64 90​

Efter kl. 12.00 kan det være svært for os tage nå at tage telefonen, men vi gør hvad vi kan. Hvis det haster prøv igen lidt senere, ellers kan du ringe igen når vi har telefon tid.

Vi tager ikke imod nye patienter i øjeblikket.

Afbud og udeblivelse

Helst dagen før pr. telefon – undtagelsesvis på telefonsvarer.

Hvis du melder afbud mindre end 2 timer før en behandling, eller hvis du udebliver uden afbud, forfalder det fastsatte honorar for udeblivelse (Sygesikringens overenskomst
)

Jernbanevej 35, 4450 Jyderup​

   Telefon: 59 27 64 90​

​CVR: 17620509