​​Jernbanevej 35 - 4450 Jyderup​​​

Telefon: 59 27 64 90​​​

Har du tandlægeskræk?

Så er du kommet til den rigtige klinik. Vi vil gøre vores ypperste for, at du skal føle dig så godt tilpas som muligt, og tager højde for netop de ting, der gør dig utryg i tandlægestolen. 

Du er ikke alene med din tandlægeskræk. Ca. 40 % af alle patienter har tandlægeskræk i en eller anden grad. Vores indgangsvinkel til dig som patient er, at vi behandler dig, som vi selv ville behandles. Fx bruger vi altid overfladebedøvelse inden den egentlige bedøvelse, så prikket næsten ikke kan mærkes.

Vi har nogle gode råd til dig: 

  • Fortæl gerne allerede når du bestiller tiden, at du har tandlægeskræk.
  • Du er velkommen til at tage en med, hvis det gør dig mere tryg.
  • Husk at det er dig der styrer og at du, på forhånd eller når du sidder i stolen, blot kan lave aftaler med os, så det foregår på den måde du foretrækker. Et eksempel kunne være, at du fx beder os om at fortælle hvad vi gør i stolen eller om du foretrækker "hygge-snak".
  • Tænk gerne over hjemmefra hvad det særligt er, som gør dig bange.
  • Regn ikke med, at du kommer af med din tandlægeskræk, men at du lærer at leve med den og tage dine forholdsregler, så den bliver nemmere at håndtere for dig.

Undersøgelsen:

Første gang foreslår vi, at du får et overblik og taler med os om forskellige mulige behandlinger, hvilket er helt uforpligtende. Hvis du kommer med smerter, så vil vi naturligvis hjælpe dig af med disse, hvis du ønsker det.

Herefter vælger du selv, om du har brug for at komme igen for yderligere snak, eller om du vil gå i gang med at få ordnet tænderne stille og roligt eller få det overstået hurtigt.

Vi lover naturligvis at vi vil gøre alt for, at det foregår smertefrit og i et tempo, der passer dig. 

Hvis du har nogle spørgsmål, eller gerne vil snakke med os, inden du bestiller en tid er du velkommen til at kontakte os på tlf. 59 27 64 90

Åbningstider:

Mandag kl. 8.00-15.00

​​Tirsdag kl. 8.00-15.00

Onsdag kl. 8.00-11.30 Telefontid

​Torsdag kl. 8.30-15.00

​Fredag  lukket

​Telefontider:

​Mandag - onsdag kl. 08.00 - 11.30 og torsdage 8.30 - 11.30Telefonnummer: 59 27 64 90​

Efter kl. 12.00 kan det være svært for os tage nå at tage telefonen, men vi gør hvad vi kan. Hvis det haster prøv igen lidt senere, ellers kan du ringe igen når vi har telefon tid.

Vi tager ikke imod nye patienter i øjeblikket.

Afbud og udeblivelse

Helst dagen før pr. telefon – undtagelsesvis på telefonsvarer.

Hvis du melder afbud mindre end 2 timer før en behandling, eller hvis du udebliver uden afbud, forfalder det fastsatte honorar for udeblivelse (Sygesikringens overenskomst
)

Jernbanevej 35, 4450 Jyderup​

   Telefon: 59 27 64 90​

​CVR: 17620509